plumCMS

Trajno rešenje za Internet sajt

plumCMS je proizvod višegodišnjeg iskustva u interakciji sa klijentima prilikom izrade i održavanja internet sajtova. PlumCMS pruža:

  • Kreiranje i uređivanje stranica sajta plumPages
  • Višejezični katalog proizvoda plumCAT
  • Marketing putem elektronske pošte plumEM
  • Višenamenski adresar / baza kontakata plumCRM

plumCMS je Softversko rešenje za upravljenje sadržaja internet stranica izrađenih na plumFramework platformi. CMS (CMS - Content Management System) je opšteprihvaceni naziv za softver ili sistem koji služi za upravljanje sadržaja na sajtu. Sastoji se iz velikog broja programskih alata i aplikacija kojima se unosi, menja, organizuje i briše sadržaj na sajtu.

PlumDesign je projektovao i izradio plumCMS platformu za izradu i lako održavanje internet sajtova prema potrebama korisnika. U fokusu su korporativni Internet sajtovi, kojima je imperativ praćenje korporativnog dizajna što je omogućeno fleksibilnom PlumCMS platformom. Pomoću PlumCMS je izrada i uređivanje višejezičnih sajtova veoma lako i intuitivno.

U osnovi platforme je jedinstvena struktura sistemskih fajlova bazirana na slobodnom softveru (Open Source - Free Software) PHP, MySQL, JavaScript. Modularna implemetacija aplikacija i permanentno usavršavanje programskog koda omogućuje visok stepen pouzdanosti rada sajta i lako održavanje bez obzira da li je sadržaj sajta na jednom ili više jezika.

PlumDesign - Agencija za proizvodnju softvera i usluge dizajna

Jasenova 5, Beograd, Srbija, 011.2395.089, info@plum-design.net

Tehnička podrška: 011.2519.106 | support@plum-design.net