Centar za obuku plumDesign

plumDesign svoje poslovno delovanje bazira na proktičnoj primeni najnovijih standarda i smernica u Internet tehnologijama. Razvoj tehnologija je turbulentan i intenzitet rasta kolicine informacija koje je neophodno logički i praktično povezati u finalni proizvod je ogroman. Zbog toga plumDesign ne očekuje na početku angažovanja ni od jednog kandidata za posao poznavanje celokupnog procesa proizvodnje niti ekspertski nivo za svaku od pojedinačnih disciplina.

Trening Centar plumDesign organizuje KOMERCIJALNI program obuke za osposobljavanje kandidata za rad na projektima. Program obuke je podeljen u tri segmenta:

  1. Osnovni program obuke
  2. Operativni program obuke
  3. Ekspertski program obuke

Osnovni program obuke se vrši van radnog odnosa dok se Operativni i Ekspertski program vrše isključivo iz radnog odnosa u plumDesign. Uspešno usvajanje znanja iz Osnovnog programa omogućava nastavak obuke i ostvarivanje radnog odnosa. 

Ulazni test: plumDesign ne vrši testiranje kandidata niti na bilo koji način diskriminiše ili ponižava Kandidate motivacionim pismima, testovima inteligencije, psihoanalizom i sličnim bespredmetnim radnjama. Prilikom prijema se vrši razgovor na osnovu koga se utvrđuje nivo znanja Kandidata. Dostavljanje biografije o školovanju i radnom iskustvu je poželjno. 

Uslovi za kandidate:

  1. Poznavanje engleskog jezika (čitanje, pisanje i elementarna konverzacija)
  2. Završeno školovanje (Ukoliko pohađate studije informišite se o programu praktične nastave-stručne prakse.

PlumDesign - Agencija za proizvodnju softvera i usluge dizajna

Jasenova 5, Beograd, Srbija, 011.2395.089, info@plum-design.net

Tehnička podrška: 011.2519.106 | support@plum-design.net