Plum Design

Kompanija

plumDesign je osnovan 2004. godine. Jezgro kreativnog stvaralaštva i tvorci porodične firme su braća Milan Jovanović i Aleksandar Jovanović. Od samog pocetka, u težištu svakodnevnog stvaralaštva je savladavanje i adaptacija najnovijih tehnoloških rešenja za obradu i dizajn informacija. Raskošno iskustvo stečeno tokom izvođenja preko 40 obimnih projekata i preko 300 manjih Internet sajtova svrstava plumDesign u sam vrh proizvodnje i razvoja veb-orjentsanih softverskih rešenja. plumDesign u centru pažnje uvek ima Klijenta i njegove želje i zamisli, te se pažljivom analizom i projektovanjem dolazi do jedinstvenih, kvalitetnih dugoročnih rešenja. 

Od Klijenta se ne očekuje rešenje problema, već samo precizne smernice i aktivno učešće u svim razvojnim fazama, što doprinosi izuzetno visokom procentu realizacije projekata. Dogovor se pretvara u radni zadatak, radni zadatak u projektnu dokumentaciju i nakon izvršenja radova Klijent verifikuje njihovo izvršenje pre puštanja u rad. Razvoj projekta u svakom momentu merljiv i transparentan, što je osnovni razlog zbog kog klijent otvoreno izražavaju zadovoljsvo.

Standardi za veb dizajn

plumDesign je od 2008 godine postavio proceduru osvajanja i usvajanja novih tehnologija i standarda.

Procedura podrazumeva usvajanje znanja, implementaciju i testiranje, postavljanje tehnologija u plumFramework, zatim adaptaciju za plumCMS platformu, prateću organizaciju dokumentacije i program obuke programera/dizajnera. Trenutno plumDesign standardno koristi platformu baziranu na OpenSource tehnologijama PHP+MySQL, javaScript(jQuery, jQueryMobile, jQueryUI), Android platforma. Za razvoj iPhone/iPad aplikacija kao i standardnu Apple iOS development platformu.

Posebna pažnja se posvećuje mobilnim tehnologijama te je od 2012 godine standardna platforma izrađena korišćenjem velikog broja za sada podržanih funkcionalnosti HTML5+CSS3.

Veb Dizajn

veb dizajn je multidisciplinarna delatnost i zahteva istovremeno usavršavanje i učenje novih tehnologija. Složićete se da je ispunjavanje ovih kontradiktornih zahteva ekstremno teško i zahteva čvrste standarde, elastičnost i fleksibilnost poslovnog sistema. Koliko god kompleksna logika poslovnog zaključivanja bila, težiće u svakom slučaju iskazu - "Napravite dobar Internet sajt - počnite odmah!".

Jer ako nemate adekvatnu internet stranicu koju Vaš kupac želi da pronađe, nalazite se sa pogrešne strane vremena te ono radi protiv Vas

 

PlumDesign - Agencija za proizvodnju softvera i usluge dizajna

Jasenova 5, Beograd, Srbija, 011.2395.089, info@plum-design.net

Tehnička podrška: 011.2519.106 | support@plum-design.net